Stijlen

Samen met jou kiezen we een stijl die het beste past bij de overledene. Hierbij kan je denken aan een natural look, een ingetogen look, een warme look, een uitbundige look of meer een klassieke look?

De rouwlocatiestyling die je zoekt, is al mogelijk vanaf € 800. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte en een passend voorstel.

Stijlvolle afscheidsruimtes voor kleurrijke levens

Warm

Klassiek

Ingetogen

Veelgestelde vragen

Wij werken landelijk, op aanvraag ook in het buitenland.
Wij zijn flexibel qua inzet omdat een afscheid vaak onverwacht komt. Wil je de rouwlocatie door ons laten stylen? We kunnen binnen 5 dagen een voorstel voor jou gemaakt hebben. Vind het afscheid binnen enkele dagen plaats, stuur dan een WhatsApp of sms bericht naar: 06 155 93310 en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op, ook in het weekend. Uiteraard kan je ook mailen naar: info@reyna.nl.
Op aanvraag werken wij ook in het buitenland. Houdt echter wel rekening met een langere voorbereidingstijd.
Wij verzorgen ook de styling van rouwkamers bij uitvaartinstanties. Mocht het al bekend zijn bij welke uitvaartinstantie/locatie het laatste afscheid gaat plaatsvinden, geef dit dan alvast aan bij het contactformulier.
Je kunt een bericht sturen via WhatsApp, SMS en per mail. Na ontvangst van je bericht nemen wij zo snel mogelijk contact op. Na het bespreken van de wensen en locatie (indien al bekend) sturen wij een voorstel toe, hoe de ruimte gestyled zal gaan worden. Na akkoord alsmede ontvangst betaling gaan wij op de aangegeven of aan te geven dag de ruimte inrichten.
Uiteraard kan je eigen items meenemen. Laat ons vooraf even weten wat je mee wilt nemen zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Voor de styling van de rouwlocatie gebruiken wij zijde boeketten. Wij verzorgen zelf geen rouwboeketten van verse bloemen. Wil je een speciaal rouwboeket door ons laten maken van zijde bloemen die je mee wilt nemen naar huis, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheid. Geef dit gerust in het gesprek aan.
Wij zijn ook in te huren door uitvaartondernemers. Bij interesse, neem gerust contact met ons op via email info@reyna.nl.

Hoe kunnen we je helpen?

Na het verlies van een dierbare komt er een hoop op je af. Reyna ontzorgt door met aandacht een warme, waardige en stijlvolle afscheidsruimte te creëren. Of misschien wil je zelf inspraak op de manier waarop er afscheid van je wordt genomen. Ook dan stylen we een ruimte die volledig bij je past. Uitbundig of ingetogen, maar altijd uitgesproken.