Ruimte voor rouw

Na het verlies van een dierbare komt er veel op je af. Door het vele regelwerk is er nauwelijks ruimte om stil te staan en echt uiting te geven aan je verdriet.

Reyna Rouwlocatiestylisten ontzorgt door met aandacht warme, waardige ruimtes te stylen waarin persoonlijk afscheid de vorm krijgt die het verdient. Een unieke plek die past bij het unieke, kleurrijke leven van jou of je dierbare. Uitbundig of ingetogen, maar altijd uitgesproken.

We zijn er voor nabestaanden, maar ook voor iedereen die zelf inspraak wil op de manier waarop er afscheid van je wordt genomen. In overleg met jou stylen we een ruimte die volledig past bij het unieke leven en persoonlijkheid van degene die wordt gemist.

Elk verdriet, elk rouwproces, elk afscheid is even uniek als onbeschrijfelijk. Toch kun je er ‘woorden’ aan geven in de rouwkamer. Reyna helpt jou met het stylen van de rouwlocatie. Een plek die zich vormt om jouw dierbare. Die ruimte biedt voor rouw.
Shirley Vorster
Reyna | Rouwlocatiestylisten

Onze aanpak

Neem via 06 15 593 310 telefonisch of via Whatsapp contact met ons op. Of mail ons op info@reyna.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op met jou.

We willen graag je verhaal horen, het verhaal van de overledene en wat deze persoon betekent heeft voor jou en andere nabestaanden. Daarna gaan we het hebben over de stijl en de sfeer die je wilt benadrukken. Wil je uitbundig het leven vieren? Of hou je het liever ingetogen? Uiteraard is het mogelijk om persoonlijke items als een foto of een kist met een mooie print te verwerken in de styling. Wat je ook zoekt, samen komen we tot de juiste sfeer.

Een rouwlocatie die zegt: Dit ben jij

Bij het vormgeven van een vertrouwde ruimte voor rouw, geven we alle ruimte aan jou. De styliste van Reyna leeft zich in, staat stil bij wat voor jou belangrijk is en baseert daar de ruimte op. Een ruimte die zwijgend vertelt waarover een leven gaat, waarin jij bezig kunt zijn met afscheid.